Training en Support

Kleuterbasis verzorgt verschillende trainingen

Kleuterbasis verzorgt verschillende trainingen

Wij bieden verschillende trainingen aan. Bij de aanschaf van ons product zijn twee trainingen verplicht. Daarnaast is het altijd mogelijk om je verder te verdiepen in DORR- Zicht op Onderwijs.

Starttraining DORR zicht op kleuters

Bij de aanschaf van DORR Zicht op Kleuters zijn twee trainingen verplicht. Tijdens de eerste training krijg je uitleg over de visie en de navigatie binnen ons online pakket.
DUUR: 2,5 uur

Tijdens de tweede training krijg je uitleg over het analyseren van de opbrengsten en gaan we samen een begin maken met de evaluatie. DUUR: 2 uur

Starttraining DORR zicht op peuters

Bij de aanschaf van DORR Zicht op Peuters zijn twee trainingen verplicht. Tijdens de eerste training krijg je uitleg over de visie en de werkwijze van het pakket.                               DUUR: 2 uur

Tijdens de tweede training krijg je uitleg over het analyseren van de opbrengsten en gaan we samen een begin maken met de evaluatie. DUUR: 2 uur.

Starten met DORR- Zicht op Kleuters

Deze training bieden wij aan voor leerkrachten die voor het eerst met DORR Zicht op Kleuters gaan werken. Een voorwaarde is dat de school al langer met ons pakket werkt. Je krijgt uitleg over de visie en de navigatie binnen ons online pakket.  

DUUR: 2 uur

Evaluatietraining DORR-Zicht op Kleuters

Deze training wordt gegeven rondom de evaluatieweek. Samen gaan we een start maken met de evaluatie en krijg je uitleg over het analyseren van de opbrengsten.                  

DUUR: 2 uur

Training op maat

Met het volgen van een training op maat kun je zelf aangeven waarin je verder getraind wilt worden.  

DUUR: 2 uur

Training Zicht op ontwikkelingsmateriaal Kleuters

Tijdens deze training wordt het ontwikkelingsmateriaal bij je in klas geïnventariseerd en voorzien van stickers op basis van de leerlijnen van DORR-Zicht op Kleuters.

DUUR: 2 uur

Kleuterbasis training en support wordt verzorgd door mensen met affiniteit en ervaring in het kleuteronderwijs.

Naast trainingen hebben wij ook een support-tool. U kunt, eenmaal klant, altijd met uw vragen bij ons terecht.

.