Kleuterkompas logo wit

Samen bouwen we aan

de toekomst van kleuteronderwijs

Met meer dan 30 jaar ervaring in kleuterklassen begrijpen we de behoeften en uitdagingen van leerkrachten. Ons doel is om een platform te creëren dat niet alleen leerkrachtvriendelijk is, maar ook de unieke groei van leerlingen centraal stelt. Bij Kleuterkompas hoeft u niet alleen een gebruiker te zijn; u kunt nu een mede-ontwerper zijn van de toekomst van kleuteronderwijs!

Meer werkplezier

Omdat je weer kan focussen op jouw passie; lesgeven! Creeër eenvoudig balans in jouw aanbod.

Alles wat je doet stem je af op dezelfde leerlijnen of het nu een kringactiviteit is, een knutselwerkje, aanbod in hoeken of werken met ontwikkelinsmateriaal. Dat geeft overzicht, houvast en rust in je hoofd.

Eenvoudig
& snel

Met onze aanvullende producten kun je snel een activiteit op niveau aannbieden. En wil je liever zelf lessen ontwerpen dan zijn onze ringboekjes met leerlijnen een perfect hulpmiddel. Je aanbod en waarnemingen voer je eenvoudig en snel in in het systeem. Kleuterkompas maakt de analyses en voert voor jou de evaluatie uit.

Bouw met ons mee

We horen graag van jou welke wensen en eisen je hebt voor een plan- en observatiepakket. Wat mis je momenteel of tegen welke uitdagingen loop je aan? Aangezien Kleuterkompas momenteel nog in ontwikkeling is, zullen we ons best doen om al jouw feedback te integreren in het uiteindelijke product. 

Samen bouwen we aan de toekomst van kleuteronderwijs

Winkelwagen